30. november skal mer enn 550 elever fra videregående skoler besøke UiA. Formålet med dagen er å inspirere og motivere for deltakelse rundt Eilert Sundt-prisen. en ungdomsforskerpris som årlig deles ut av Universitetet i Agder. Derfor har universitetet invitert de videregående skoler i Agder-fylkene til en inspirasjonsdag i forkant av prosjektene.Samtidig vil universitetet benytte sjansen til å invitere til en dag med fagmannen Eilert Sundt og samfunnsvitenskapelig forskning som tema.

av Macdonald, Cheryl, publisert 28. november 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Tungefoss
  av jto, 09.10.19

  Byremo videregående skole får midler til utvendig øvingsområde på Tungefoss

  Les mer
 • Y-valg 2019
  av jto, 08.10.19

  Velkommen til Yvalg 2019

  Les mer
 • Mandal Vgs
  av jto, 08.10.19

  Ombygging av avdeling for hverdagslivstrening på Mandal videregående skole blir avklart i økonomiplanen

  Les mer