30. november skal mer enn 550 elever fra videregående skoler besøke UiA. Formålet med dagen er å inspirere og motivere for deltakelse rundt Eilert Sundt-prisen. en ungdomsforskerpris som årlig deles ut av Universitetet i Agder. Derfor har universitetet invitert de videregående skoler i Agder-fylkene til en inspirasjonsdag i forkant av prosjektene.Samtidig vil universitetet benytte sjansen til å invitere til en dag med fagmannen Eilert Sundt og samfunnsvitenskapelig forskning som tema.

av Macdonald, Cheryl, publisert 28. november 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Hilde Og Damman Undertegner Avtale Vedrørende Skoleanlegg I Søgne
  av jto, 03.12.19

  Viktige avtaler på plass for ny videregående skole i Søgne

  Les mer
 • Datatastatur
  av jto, 20.11.19

  Går inn for å få digital skolehelsetjeneste for hele Agder

  Les mer
 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer