30. november skal mer enn 550 elever fra videregående skoler besøke UiA. Formålet med dagen er å inspirere og motivere for deltakelse rundt Eilert Sundt-prisen. en ungdomsforskerpris som årlig deles ut av Universitetet i Agder. Derfor har universitetet invitert de videregående skoler i Agder-fylkene til en inspirasjonsdag i forkant av prosjektene.Samtidig vil universitetet benytte sjansen til å invitere til en dag med fagmannen Eilert Sundt og samfunnsvitenskapelig forskning som tema.

av Macdonald, Cheryl, publisert 28. november 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer