Fylkesskolesjefen benyttet ”Drillometode” til å motivere fylkeskommunens lærere

-For alle mennesker i vårt land vil 2011 være det året da det uvirkelige ble virkelig. Det er året da deler av landets folkevalgte institusjoner og ikke minst politisk engasjerte ungdommer ble utsatt for en handling som gjorde noe med oss alle. Fire unge mennesker fra Vest-Agder var blant de 77 ofrene 22. juli. Flere her i salen i dag mistet mennesker vi kjente eller vi kjenner deres etterlatte og har opplevd sorg og savn. Også mange ansatte i fylkeskommunen har hatt det på samme måte. Vi tok også i mot elever som kom tilbake til våre videregående skoler etter å ha vært gjennom en hendelse som kommer til å prege dem livet ut. Mange har stilt opp som medmennesker og støttespillere for de som har hatt behov for omsorg, omtanke og støtte. Dette er en innsats hver og en skal ha en stor takk for, sa Damman.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer