julegave til Bymisjonen. Fylkesorfører Terje Damman overleverer gaven til Elisabeth Knutsen og Tobbi Kvaale fra Kirkens Bymisjon i Kristiansand.
Julegave til Bymisjonen. Fylkesorfører Terje Damman overleverer gaven til Elisabeth Knutsen og Tobbi Kvaale fra Kirkens Bymisjon i Kristiansand.

Fungerende daglig leder Tobbi Kvaale og samfunnskontakt hos Bymisjonen, Elisabeth Knutsen er glade for gaven. -Bymisjonen har en rekke tilbud; Bymisjonssenteret på Fiskebrygga, med kafé og galleri, Bryggekapell, Pedalen sykkelverksted, Kvinneverksted (begge en Varig Tilpasset Arbeids-bedrifter), Batteriet som jobber mot fattigdom og sosial ekskludering, gatejuristen, natthjemm for bostedsløse, fengselsprest samt tilbud innen jobb og fritid for mennesker i rusrehabilitering som trenger mot til, og erfaring med , å være i en arbeidsrelasjon, samt fritidsaktiviteter innen kultur, friluft og trening, forklarer Tobbi Kvaale og Elisabeth Knutsen. Vårt motto er: Mot til å leve og mot til å tro Kirkens Bymisjon har som målsetting å gi hverandre og andre mot til å leve og mot til å tro. Vi ønsker å være et fellesskap for byens mennesker der de erfarer å bli sett, verdsatt og gitt mulighet for utfoldelse. Gjøre byen varmere, avslutter Elisabeth Knutsen. Til dette er vi avhengig av frivillige gaver, så vi setter stor pris på pengene fra Vest-Agder fylkeskommune. -For oss var det et poeng at vi ikke skulle spare penger på å slutte å sende julekort, men heller kanalisere gesten og pengene til noen som har større glede av dem. Vi tror våre samarbeidspartnere, kontakter og ansatte får større glede av denne gaven til Bymisjonen enn ved å få et kort. Så kan vi likevel ønske alle en riktig God jul og et Godt nytt år, avslutter Terje Damman.

av Macdonald, Cheryl, publisert 22. desember 2011 | Skriv ut siden