Det deles i år ut kunstnerstipend til følgende: Irene Myran (kunsthåndverker), Kristiansand,  Petter Solberg (billedkunstner og forfatter), Kristiansand, Kristin Antonsen (kunsthåndverker), Mandal,  Lars Jakob Rudjord (musiker), Farsund.Det deles ut fire kunstnerstipend. Hvert kunstnerstipend er på kr.40 000. Det er hovedutvalget for kultur og utdanning som bestemmer hvem som får kunstnerstipend. Selve overrekelse finnes sted under den høytidelige julemiddagen under Fylkestinget 13. desember.

av Macdonald, Cheryl, publisert 7. desember 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer
 • Risøbank I Mandal
  av jto, 27.09.19

  Stabil virksomhet for Risøbank IKS i Mandal

  Les mer
 • Jury Fylkeskulturprisen 2019
  av jto, 26.09.19

  Juryen for fylkeskulturprisen og frivillighetsprisen for arbeid med barn og unge er oppnevnt

  Les mer