Det deles i år ut kunstnerstipend til følgende: Irene Myran (kunsthåndverker), Kristiansand,  Petter Solberg (billedkunstner og forfatter), Kristiansand, Kristin Antonsen (kunsthåndverker), Mandal,  Lars Jakob Rudjord (musiker), Farsund.Det deles ut fire kunstnerstipend. Hvert kunstnerstipend er på kr.40 000. Det er hovedutvalget for kultur og utdanning som bestemmer hvem som får kunstnerstipend. Selve overrekelse finnes sted under den høytidelige julemiddagen under Fylkestinget 13. desember.

av Macdonald, Cheryl, publisert 7. desember 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Vest -Agder Fylkesmuseum - Setesdalstunet
  av jto, 22.11.19

  Det er bevilget midler til videreutvikling av Kristiansand museum

  Les mer
 • Bredalsholmen Fotografert Fra Fly
  av jto, 21.11.19

  Forholdene for besøkende på Bredalsholmen og til DS Hestmanden skal utbedres

  Les mer
 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer