Det deles i år ut kunstnerstipend til følgende: Irene Myran (kunsthåndverker), Kristiansand,  Petter Solberg (billedkunstner og forfatter), Kristiansand, Kristin Antonsen (kunsthåndverker), Mandal,  Lars Jakob Rudjord (musiker), Farsund.Det deles ut fire kunstnerstipend. Hvert kunstnerstipend er på kr.40 000. Det er hovedutvalget for kultur og utdanning som bestemmer hvem som får kunstnerstipend. Selve overrekelse finnes sted under den høytidelige julemiddagen under Fylkestinget 13. desember.

av Macdonald, Cheryl, publisert 7. desember 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer
 • Kulturrell Møteplass I Songdalen
  av jto, 05.06.19

  Fylkesutvalget positivt til å gi fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer