Sist torsdag avsluttet Kvinesdal kommune og Trygg Trafikk et treårig samarbeid. Kvinesdal kommune har laget en kommunedelplan for trafikksikkerhet som er helt nyskapende. Det nye er at kommunen har lagt vekt på hvordan trafikksikkerhet skal gjennomsyre daglig arbeid i planverk og systemer i kommunen. Planen er laget i samarbeid med de ansatte. Det er laget sjekklister og rapporteringssystemer og rådmannen har ansvaret for å oppsummere rapporteringen til driftsstyret. Trygg Trafikk skal bruke Kvinesdals trafikksikkerhetsplan som et godt eksempel i organisasjonens videre arbeid med å styrke kommunalt trafikksikkerhetsarbeid i hele landet.

av Torkelsen, Jan H., publisert 12. desember 2011 | Skriv ut siden

Error loading MacroEngine script (file: ~/macroscripts/heltblank/content/right.cshtml)

Siste fra Samferdsel

 • Holdeplass Ved UiA
  av jto, 17.06.19

  Mye positivt i årsrapporten for 2018 fra Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

  Les mer
 • Logo -ATP-samarbeidet
  av jto, 14.06.19

  Det søkes om belønningsavtale for de fire årene, 2020-2023, med en ramme på 500 millioner kroner

  Les mer
 • Mandalskrysset
  av jto, 13.06.19

  Det bør åpnes for et bevertningssted i det nye Mandalskrysset på ny E39

  Les mer