Sist torsdag avsluttet Kvinesdal kommune og Trygg Trafikk et treårig samarbeid. Kvinesdal kommune har laget en kommunedelplan for trafikksikkerhet som er helt nyskapende. Det nye er at kommunen har lagt vekt på hvordan trafikksikkerhet skal gjennomsyre daglig arbeid i planverk og systemer i kommunen. Planen er laget i samarbeid med de ansatte. Det er laget sjekklister og rapporteringssystemer og rådmannen har ansvaret for å oppsummere rapporteringen til driftsstyret. Trygg Trafikk skal bruke Kvinesdals trafikksikkerhetsplan som et godt eksempel i organisasjonens videre arbeid med å styrke kommunalt trafikksikkerhetsarbeid i hele landet.

av Torkelsen, Jan H., publisert 12. desember 2011 | Skriv ut siden

Error loading MacroEngine script (file: ~/macroscripts/heltblank/content/right.cshtml)

Siste fra Samferdsel

 • Specsavers Vant I 2019
  av elma11, 28.11.19

  Vinner av Jeg kjører grønt-kampanjen!

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 26.11.19

  Flere innspill til detaljregulering av ny E-39 i Lyngdal

  Les mer
 • Norges Lover Forsideutsnitt
  av jto, 25.11.19

  Vil ha overført skiltmyndigheten for fylkeveger til fylkeskommunen

  Les mer