Sist torsdag avsluttet Kvinesdal kommune og Trygg Trafikk et treårig samarbeid. Kvinesdal kommune har laget en kommunedelplan for trafikksikkerhet som er helt nyskapende. Det nye er at kommunen har lagt vekt på hvordan trafikksikkerhet skal gjennomsyre daglig arbeid i planverk og systemer i kommunen. Planen er laget i samarbeid med de ansatte. Det er laget sjekklister og rapporteringssystemer og rådmannen har ansvaret for å oppsummere rapporteringen til driftsstyret. Trygg Trafikk skal bruke Kvinesdals trafikksikkerhetsplan som et godt eksempel i organisasjonens videre arbeid med å styrke kommunalt trafikksikkerhetsarbeid i hele landet.

av Torkelsen, Jan H., publisert 12. desember 2011 | Skriv ut siden

Error loading MacroEngine script (file: ~/macroscripts/heltblank/content/right.cshtml)

Siste fra Samferdsel

 • Selvkjørende Buss
  av jto, 10.10.19

  Det må tas høyde for teknologisk utvikling i transportsektoren

  Les mer
 • Åpning Av Gs -vei
  av jto, 08.10.19

  Flott åpning av ny gang- og sykkelvei i Songdalen

  Les mer
 • Bygg - Og Anleggsteknikk
  av jto, 01.10.19

  Bygg- og anleggslinja på Byremo videregående skole med på fylkesveiprosjekt

  Les mer