Mandal Rotary Klubb lanserte i høst et matematikkstipend på 10 000 kroner. Det ble fastsatt at den eleven som oppnådde best resultat i den landsdekkende Abel-konkurransen skulle få tildelt matematikkstipendet. Mandal Rotarys stipendkomite, ved Tørres G. Tørressen, kunne nylig overrekke stipendplaketten og pengesummen til Inge Rypestøl på Mandal videregående skole. Poenget med stipendet er å inspirere elever til å ta realfag. Realfagskompetanse er ettertraktet i arbeidsmarkedet. Mandal Rotary Klubb håper noen av pengene settes av til et yrkesmessig formål. Inge Rypestøl er ikke helt sikker på hva pengene skal gå til, men noe av summen vil nok settes av til videre utdanning.

av Torkelsen, Jan H., publisert 7. desember 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer