Med bl.a. følgende personer på scenen; Jens Stoltenberg, Erna Solberg, Alf Holmelid, Per Mannes (Næringsråd, EU-delegasjonen), Tom Nysted (Agder Energi), Ian Pearce (Xstrata Nickel) John G Bernander (NHO), Stein Reegård (LO), Tor Arne Haaverstad (NCE Node/ Akersolutions) Peter Lytzen (Teekay) Karen Ulltveit- Moe (UiO) og Sigrun Vågeng (KS), er det duket for spennende kunnskapsformidlig under den første konferansen til å ta Kilden teater- og konserthus i bruk.

Programmet for Agderkonferansen (tidligere ”Felles mål for Sørlandet”) er klart og viser at 24. januar blir en spennende dag. Konferansen har som mål å vise en landsdel på offensiven. Samtidig skal den gi faglig påfyll for de som har ansvar for å drive landsdelen fremover. Dette er hovedmøteplassen for landsdelens politikere (lokale, regionale og nasjonale) samt ledere innen offentlig administrasjon, akademia og næringsliv. Hensikten er at enn skal få en felles forståelse for landsdelens muligheter og utfordringer. Denne gangen er den røde tråden ”energi”.

For hele programmet klikk her.
For påmelding klikk her.

av Macdonald, Cheryl, publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden