Nå graves det ved Vennesla videregående skole. Vest-Agder fylkeskommune har avsatt 32 millioner kroner til et byggeprosjekt som vil medføre at alle elevtilbudene fra høsten av blir samlet på skoleområdet. Elever og ansatte innen transport og logistikk samt arbeidslivstrening, som har holdt til på Vikeland, får nå et nybygg ved skolen. -Vi har hatt planer om dette i mange år. Nå får vi endelig samlet alle tilbudene på skolen, sier en fornøyd rektor Thorkild Haus til Vennesla Tidende.

Haus opplyser at skolen gjennom byggeprosjektet får skreddersydde lokaler både ute og inne. Standarden på inventaret blir også oppjustert. Det anlegges i tillegg en egen øvingsbane for opplæring i truckkjøring. Rektor Haus legger opp til at de nye lokalene er klare til å bli tatt i bruk etter høstferien i år.

av Torkelsen, Jan H., publisert 11. januar 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer