Jernbaneverket opplyser at hensikten med seminaret 26. januar er å sikre en fortsatt åpen prosess. -Det er viktig at alle som er interessert skal få tilstrekkelig informasjon. Konsulentfirmaene som jobber for oss vil få cirka en halvtime hver til å presentere sine beslutninger. De vil for
Tom Stillesby
Prosjektleder for Høyhastighetsutredningen Tom Stillesby.
eksempel komme inn på hvordan de har jobbet med linjeføring, reisetider, antall stasjoner, markeds-, kostnads- og økonomiske analyser, sikkerhets- og miljøanalyser. Prosjektleder Tom Stillesby vil også holde et innlegg hvor han forklarer Høyhastighetsutredningens konklusjoner og anbefalinger videre, skriver Jernbaneverket på nett.

Ellers er det viktig for Sørvestbanen at moderniseringen av Vestfoldbanen, som vil inngå i den fremtidige Sørvestbanen pågår for fullt. Neste skritt på veien er en 23 kilometer lang strekning fra Farriseidet utenfor Larvik til Porsgrunn. Her blir det byggestart i september 2012 og milliardprosjektet er ventet ferdig sommeren 2018. Med den nye parsellen ferdig er Grenlandsregionen 22 minutter nærmere Oslo.

av Torkelsen, Jan H., publisert 3. januar 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Johaugs Reflekskolleksjon
  av jto, 16.10.19

  Invester fem minutter på refleksdagen

  Les mer
 • Broåpning Feda 11.10.19
  av Jan Torkelsen og samferdselsseksjonen, 14.10.19

  Ny bro på Feda i Kvinesdal offisielt åpnet

  Les mer
 • Selvkjørende Buss
  av jto, 10.10.19

  Det må tas høyde for teknologisk utvikling i transportsektoren

  Les mer