Før årsskiftet ble det arrangert en flott markering i Åseral. I følge den lokale nettavisen Moisund.com var hornmusikk, ordfører, lensmann, rådmann, samferdselssjef, veisjef og skrotnissen fra Øyulvstad - alle disse pluss enda flere var de til stede da en ny vei opp Storekleiv mellom Geiteskarbruna og Maddan i Åseral ble offisielt åpnet en fredagskveld. På nettstedet skrives det: Dette er ei vegstrekning som ein har måtte forsert med livet som innsats sidan den vart bygd. No er den utbetra med asfalt og denne månaden var og ein skikkeleg fender på plass. No kan folk frå Madland, Øyulvstad, Bjorvikknodden og Botnen reise ned til bygda utan tanken om at dette vert deira siste reis.

Lensmann i Åseral, Svein Kåre Tjomsland, var svært fornøyd med at det var i et slikt ærend han

Hornmusikk på veiåpning i Åseral
Hornmusikken medvirket til stor stemning.
var til stede i Storekleiv. Han har lenge vært engstelig for veistrekningen som tidligere ikke hadde sikring ut mot juvet. Drøyt 60 personer hadde møtt opp til markeringen. Blant disse var samferdselssjef Vidar Ose fra fylkeskommunen. Han opplyser at det har vært investert mellom 200 000 og 300 000 kroner til veiutbedringen.

Moisund.com skriver videre: Så mykje folk he det ikkje vore samla på Maddan sidan kampane mot Verdølane på byrjinga av 1600 talet… Alle dei frammøtte vart ynskja velkomen av Astrid Marie Engeli og Aina Bjørndal, to av oppesitterane langs vegen som no vil få ei trygg reise ned til Geiteskarbrua. Jolekake, brus og bålpylse vart servert så snart ordførar Oddmund Ljosland hadde halde ein kort tale (til han å vere), samt klyppa snora. Ei flott markering!

Ordfører Oddmund Ljosland klipper snora på nyutbedret vei i Åseral
Ordfører Oddmund Ljosland klipper snora på nyutbedret vei i Åseral.


av admin, publisert 12. januar 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Nikkelverket Mobilitet
  av elma11, 10.11.19

  Arbeidsplasser i Kristiansandsregionen kan søke om å bli med i et prosjekt om grønne reisevaner

  Les mer
 • Gartnerløkka
  av jto, 08.11.19

  Areal- og transportplanutvalget ber departement og bystyre sikre fremdriften i Gartnerløkkeprosjektet

  Les mer
 • Logo -ATP-samarbeidet
  av jto, 08.11.19

  Kristiansandsregionen vil søke om 540 belønningsmillioner for årene 2020 til 2023

  Les mer