Ønsker du å få vite mer om utdanningsmuligheter eller få opplysninger om annet knyttet til videregående eller høyere utdanning er et av stedene Mandal videregående skole. Der arrangeres Utdanningsmessen 2012 for Lindesnesregionen tirsdag 10. januar. Messen er lagt opp for å gi elever, foresatte og andre voksne bred og grundig informasjon. I tillegg til tilbudene innen videregående opplæring vil fagskoler, høyskoler og universitet være på plass. Arrangementet starter kl 13.30 for elever. Fra klokken 16.30 åpnes dørene for alle som måtte være interessert.

Utdanningsmesse-Mandal-vgs-

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Datatastatur
  av jto, 20.11.19

  Går inn for å få digital skolehelsetjeneste for hele Agder

  Les mer
 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer
 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer