Styret vedtok også at pågående forhandlinger mellom partene skal videreføres som avtalt i et forhandlingsmøte i midten av desember i fjor. Forhandlingene gjennomføres med sikte på at aktiviteten ved Setesdalsbanen kan opprettholdes.
Vest-Agder-museet opplyser på nettsiden sin at museet ønsker å bidra konstruktivt inn i disse forhandlingene og har et klart inntrykk av at dette også er gjensidig fra Stiftelsens Setesdalsbanens side.

av Torkelsen, Jan H., publisert 5. januar 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Mye Gøy I Høstferien
  av jto, 12.09.19

  Søndagsåpne museer og høstaktiviteter

  Les mer
 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer