Styret vedtok også at pågående forhandlinger mellom partene skal videreføres som avtalt i et forhandlingsmøte i midten av desember i fjor. Forhandlingene gjennomføres med sikte på at aktiviteten ved Setesdalsbanen kan opprettholdes.
Vest-Agder-museet opplyser på nettsiden sin at museet ønsker å bidra konstruktivt inn i disse forhandlingene og har et klart inntrykk av at dette også er gjensidig fra Stiftelsens Setesdalsbanens side.

av Torkelsen, Jan H., publisert 5. januar 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer