Fylkestingene i Vest- og Aust-Agder er i dag samlet til et felles møte i Lyngdal. Ved møtets start i dag stilte de to fylkestingene seg enstemmig bak en uttalelse knyttet til støyproblematikk fra et skytefelt i Evje og Hornnes kommune: "Fylkestingene i Aust- og Vest-Agder ser at det pågår en konflikt om Evjemoen skyte- og øvingsfelt mellom kommunen og Forsvaret. Fylkestingene oppfordrer Forsvaret til å ta nødvendig ansvar for ikke å stoppe utviklingen i Evje og Hornnes kommune, og for å sikre Forsvarets tilstedeværelse på Sørlandet. Det er helt urimelig å pålegge en kommune å dekke utgifter for en støy/ forurensning som Forsvaret selv er årsaken til."

av Torkelsen, Jan H., publisert 22. februar 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer
 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 11.09.19

  Valgresultat for fylkestingsvalget

  Les mer