Fylkeseldrerådet planlegger en vårkonferanse 26. april og Råd for mennesker med nedsatt funksjonsevne i Vest-Agder arrangerer vårkonferanse 18. april 2012. - Hold av datoene. Fylkeseldrerådets arrangement finner sted i Haven i Fylkeshuset. Råd for mennesker med nedsatt funksjonsevne i Vest-Agder holder konferansen på Scandic Hotel Lindesnes. Endelig invitasjon og program sendes ut så snart dette er på plass, opplyser rådets sekretær Marion Erichsen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 21. februar 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer
 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 11.09.19

  Valgresultat for fylkestingsvalget

  Les mer