Anbudspapirene på vegprosjektet skulle vært sendt ut før jul i fjor. Men pålegg om å øke overdekningen på tunnelen førte til at den ble noe lenger og dyrere enn først beregnet. Dermed trengte prosjektet ny behandling i Vest-Agder fylkeskommune.

- Vi er klare til å gå i gang så fort Fylkestinget gir klarsignal, sier den nye prosjektlederen.

Egeland er sivilingeniør og har de siste årene jobbet i prosjektavdelingen i Region Sør. Han har vært fagansvarlig på flere større vegprosjekter, blant annet motorvegstrekningen E18 Kristiansand-Grimstad og ny E39 over Kvinesheia. Egeland gleder seg til å ta over Hidra landfast, dersom Fylkestinget gir grønt lys for den reviderte kostnadsrammen.

‒ Det blir utrolig spennende. Utfordringene står i kø. Det vil kreve stor innsats å få Hidra landfast realisert til rett tid og innenfor vedtatt budsjett. Men jeg har mange dyktige medarbeidere på laget som vil bidra til at vi lykkes, sier Egeland.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. februar 2012 | Skriv ut siden