Lyttevennprosjektet har vært i gang siden høsten 2009 og det er gjort mange erfaringer ved skoler som deltar i prosjektet. I disse dager sendes det ut et brev til grunnskolene i Vest- Agder. Der skriver fylkesutdanningssjef Arly Hauge og prosjektleder Tor Peersen at de ønsker en tilbakemelding om skolenes erfaringer Brevet sendes også som informasjon til skoler som ikke har erfaring med lyttevenner.

Det er ikke alltid en gleder seg til å gå til tannlegen, men det er jo helt nødvendig. Men i dag er det bare en glede å komme til tannklinikken, når Vest-Agder fylkeskommune offisielt kan åpne ny hovedtannklinikk og spesialistklinikk i Vågsbygd. Hermed tas det et viktig skritt fremover for å kunne gi befolkningen tannhelsetilbudet den bør og skal ha. En god utvikling er på gang. I dag er vi stolte av den nye hovedklinikken her i Vågsbygd, sa fylkesordfører Thore Westermoen da han foretok åpningen av den nye klinikken.

av admin, publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden