I går kveld holdt skolen åpent for pårørende og klassekamerater. De som valgte å ta turen til skolen ble møtte av helsepersonell (lege og to helsesøstre ved skolen) samt rektor, og andre ansatte ved skolen.
-I dag vil vi bruke tid på å informere de ansatte og elever ved skolen, opplyser rektor. -Vi har mulighet til å styrke skolens helsetjeneste dersom det skulle bli behov for det. Våre to helsesøstre vil være tilgjengelige for de av våre elever som ønsker å snakke. I løpet av formiddagen vil det bli lagt ut kondolanseprotokoll i skolens ekspedisjon. Så vil vi ha en minnestund for Øystein noe senere i uka, forklarer Aasen.
-Vi vil holde et informasjonsmøte om hendelsen for alle Vg2 elever ved elektrofag og automasjon i auditorium B klokken 09.00, opplyser avdelingsleder  Erling Andresen.
-Det er for tidlig å si noe om når vi kan få alle hjem, men vi er i kontakt med UD om hjemsending av både den omkomne og de andre som fortsatt er i Kenya. Dette jobber vi videre med utover mandag, forklarer rektor Knut Aasen.
Delegasjonen fra Kvadraturen skolesenter dro ned til Kenya sist fredag og skulle etter planen ha vært bort i ti dager. De var i Kenya i forbindelse med et mangeårig samarbeidsprosjekt som skolen er involvert i. Les mer om prosjektet her.

av Macdonald, Cheryl, publisert 13. februar 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer