Tina Haugen (17) fra Kristiansand, som ble hardt skadd i en trafikkulykke i Kitsumu, Kenya i går ettermiddag, ble tidligere i dag koblet av respirator. Legen sier hun er utenfor livsfare. Hun er våken men blir fortsatt overvåket av sykehuset. Senere i ettermiddag (kl. 5 lokal tid) skal hun til CT-skann, som vil kunne gi ytterligere informasjon om hennes tilstand.
Situasjonene for alle de involverte er stabile og bedre, etter en natt på sykehuset. Flere av de andre elevene vil trolig bli utskrevet i løpet av dagen, det forteller Kjellan Spinnangr, ARC-aid representant som har fulgt elever og lærere fra Kvadraturen skolesenter på deres tur til Kenya.

Det er nå lagt ut kondolanseprotokoll på skolen etter at 18 år gamle Øystein Bronebakk, fra Vennesla omkom i den samme trafikkulykke i Kisumu, Kenya.

Rektor Knut Aasen skal møte pressen på skolen kl. 12 i dag. For ytterligere informasjon kontakt Cheryl Macdonald, kommunikasjonsrådgiver i fylkeskommunen på tlf. 98248507

av Macdonald, Cheryl, publisert 13. februar 2012 | Skriv ut siden