I vedtaket fra Vegdirektoratet gjøres det klart at det er forutsetning at Flekkefjord kommune, som eier halvparten av bomselskapet, ikke har merknader til opplegget. Flekkefjord formannskap vedtok i et ekstraordinært møte før helgen at kommunen ikke har noen merknader til finansieringsplanen.
Samferdselssjef Vidar Ose i Vest-Agder fylkeskommune opplyser at anbudsprosessen nå er igangsatt. Det har i flere politiske møter blitt opplyst at det er utvist interesse fra flere potensielle anbydere knyttet til prosjektet.

av Torkelsen, Jan H., publisert 5. mars 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer
 • Holdeplass Ved UiA
  av jto, 17.06.19

  Mye positivt i årsrapporten for 2018 fra Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

  Les mer