Hold av lørdag 25. august - for da blir fjorårets vakreste eventyr - Plastikk 2011 - videreført i Plastikk 2012! Eiere av klassiske plastbåter inviteres til å delta i det spektakulære arrangementet som setter de klassiske plastbåtene fra 50-80-tallet i fokus. Som i 2011 blir det en regatta der båtene uhøytidelig konkurrerer med hverandre om å kjøre gjennom ei løype. For publikum blir dette også en opplevelse. Regattabanen vil også i år ligge så nær land at publikum får sett båtene når de -fort eller litt mindre fort - kjører gjennom løypa.

av Lunde Thorunn og Torkelsen, Jan H., publisert 27. mars 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Mye Gøy I Høstferien
  av jto, 12.09.19

  Søndagsåpne museer og høstaktiviteter

  Les mer
 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer