Etter en avtale med fylkeskommunen har Vest-Agder barne- og ungdomsråd (VABUR) i rundt et år arbeidet med et notat hvor barn og unges reelle medvirkningsmulighet på regionalt nivå i Vest-Agder er tema. Styret i VABUR's egen vurdering er at situasjonen i forhold til barn og unges reelle medvirkningsmulighet på regionalt nivå i Vest-Agder ikke er god nok, da de ser begrensninger ved VABUR som et talerør for barn og unge generelt. De som sitter i styret er organisasjonsavhengige, og ikke kun ungdommer. Styret mener at det, i tillegg til VABUR, bør finnes et organisasjons-uavhengig, mer representativt organ, som skal sikre at barn og unge blir hørt, og som kan være til faktisk nytte for fylkets politikere i behandling av saker. Fylkeskommunen vil nå bidra til å få frem et forslag til en modell som kan være aktuell.

av Torkelsen, Jan H., publisert 11. april 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • KS Medaljører 2019
  av jto, 25.06.19

  Fire politikerveteraner hedret

  Les mer
 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer