Da fylkesutvalget tirsdag oppnevnte Vest-Agder fylkeskommunes styremedlemmer til nytt styre for Agder kollektivtrafikk AS valgte utvalget å gå utenom både fylkeskommunens egne politikere og tjenestemenn. Fylkesutvalget oppnevnte Solveig Løhaugen til styremedlem og styrelederkandidat for administrasjonsselskapets styre. Hun er nå advokat i privat firma og var inntil for noen år siden ansatt i Kristiansand kommune som blant annet assisterende rådmann og kemner. Som hennes vararepresentant valgte fylkesutvalget Oddlaug Tjomsland (KrF).

Som øvrige styremedlemmer ble oppnevnt fylkesordfører Terje Damman (H) og opposisjonsleder Toril Runden (Ap). Som deres vararepresentanter ble oppnevnt henholdsvis fylkesvaraordfører Thore Westermoen (KrF) og leder av hovedutvalg for samferdsel, areal og miljø Kåre Glomsaker (FrP).


av Torkelsen, Jan H., publisert 13. april 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • KS Medaljører 2019
  av jto, 25.06.19

  Fire politikerveteraner hedret

  Les mer
 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer