Da fylkesutvalget tirsdag oppnevnte Vest-Agder fylkeskommunes styremedlemmer til nytt styre for Agder kollektivtrafikk AS valgte utvalget å gå utenom både fylkeskommunens egne politikere og tjenestemenn. Fylkesutvalget oppnevnte Solveig Løhaugen til styremedlem og styrelederkandidat for administrasjonsselskapets styre. Hun er nå advokat i privat firma og var inntil for noen år siden ansatt i Kristiansand kommune som blant annet assisterende rådmann og kemner. Som hennes vararepresentant valgte fylkesutvalget Oddlaug Tjomsland (KrF).

Som øvrige styremedlemmer ble oppnevnt fylkesordfører Terje Damman (H) og opposisjonsleder Toril Runden (Ap). Som deres vararepresentanter ble oppnevnt henholdsvis fylkesvaraordfører Thore Westermoen (KrF) og leder av hovedutvalg for samferdsel, areal og miljø Kåre Glomsaker (FrP).


av Torkelsen, Jan H., publisert 13. april 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 23.09.19

  Oversikt over personstemmer ved fylkestingsvalget

  Les mer
 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer