Fylkestinget foretok tirsdag et suppleringsvalg etter at Arbeiderpartiets Stein A Ytterdal trer ut som varamedlem til fylkestinget på grunn av flytting til Trondheim. Fylkestinget besluttet at etterstående varamedlemmer rykker opp en plass på varamedlemslisten til Arbeiderpartiet. Ytterdal var også 1. varamedlem for Arbeiderpartiet i hovedutvalg for samferdsel areal og miljø Her rykker også etterstående varamedlemmer opp en plass på varamedlemslisten til Arbeiderpartiet. Fylkeseldrerådets medlem Paul Otto Johnsen fra Høyre er død. Som nytt fast medlem av Vest-Agder fylkeseldreråd velges Tor Mathisen fra Kristiansand.

av Torkelsen, Jan H., publisert 24. april 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 23.09.19

  Oversikt over personstemmer ved fylkestingsvalget

  Les mer
 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer