Fylkestinget foretok tirsdag et suppleringsvalg etter at Arbeiderpartiets Stein A Ytterdal trer ut som varamedlem til fylkestinget på grunn av flytting til Trondheim. Fylkestinget besluttet at etterstående varamedlemmer rykker opp en plass på varamedlemslisten til Arbeiderpartiet. Ytterdal var også 1. varamedlem for Arbeiderpartiet i hovedutvalg for samferdsel areal og miljø Her rykker også etterstående varamedlemmer opp en plass på varamedlemslisten til Arbeiderpartiet. Fylkeseldrerådets medlem Paul Otto Johnsen fra Høyre er død. Som nytt fast medlem av Vest-Agder fylkeseldreråd velges Tor Mathisen fra Kristiansand.

av Torkelsen, Jan H., publisert 24. april 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • KS Medaljører 2019
  av jto, 25.06.19

  Fire politikerveteraner hedret

  Les mer
 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer