Vest-Agder fylkeskommune har mottatt brev fra daglig leder i Kristiansand bompengeselskap AS, Lister bompengeselskap AS og Hidra bompengeselskap AS der det bes om at den enkelte aksjonær avklarer om nye representanter ønskes foreslått til styrene i de tre selskapene. Generalforsamlingene i selskapene avholdes fra april og utover våren. Fylkesutvalget oppnevnte tidligere denne uken hvilke fylkespolitikere som Vest-Agder fylkeskommune vil ha med som styremedlemmer i de tre bomselskapene i fylket.

Til styret for Lister bompengeselskap ble valgt Svein Bringsjord (H) som styremedlem og leder, med Sally Vennesland (H) som vararepresentant. Jørg Magne Hadland (KrF) som styremedlem og nestleder med Oddlaug Tjomsland (KrF) som vararepresentant. Som de to øvrige styremedlemmene ble valgt Janne Karin Nesheim (Ap) og Anju Chaudhary (FrP) med vararepresentanter henholdsvis Øystein Olsen (Ap) og Rolf Hugo Williamsen (FrP).

Til styret for Hidra bompengeselskap AS ble Sigmund Oksefjell (SP) valgt som styremedlem og leder med Sally Vennesland (H) som vararepresentant, Som styremedlem og nestleder ble valgt Anne Bystadhagen (Ap) med Øystein Olsen (Ap) som vararepresentant. Som fylkeskommunens tredje styremedlem valgte fylkesutvalget Anne Margrethe Larsen (V) med Oddlaug Tjomsland (KrF) som vararepresentant.

Til styret for Nye Kristiansand bompengeselskap AS valgte fylkesutvalget Toril Runden (Ap) som styremedlem og nestleder med Oddny Omdal (KrF) som vararepresentant. Videre ble Harald F. Andersen (H) valgt som styremedlem med Kåre Glomsaker (Frp) som vararepresentant.
Bomstasjonen på E39 Kvinesheia

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Nikkelverket Mobilitet
  av elma11, 10.11.19

  Arbeidsplasser i Kristiansandsregionen kan søke om å bli med i et prosjekt om grønne reisevaner

  Les mer
 • Gartnerløkka
  av jto, 08.11.19

  Areal- og transportplanutvalget ber departement og bystyre sikre fremdriften i Gartnerløkkeprosjektet

  Les mer
 • Logo -ATP-samarbeidet
  av jto, 08.11.19

  Kristiansandsregionen vil søke om 540 belønningsmillioner for årene 2020 til 2023

  Les mer

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer