Vest-Agder fylkeskommune har mottatt brev fra daglig leder i Kristiansand bompengeselskap AS, Lister bompengeselskap AS og Hidra bompengeselskap AS der det bes om at den enkelte aksjonær avklarer om nye representanter ønskes foreslått til styrene i de tre selskapene. Generalforsamlingene i selskapene avholdes fra april og utover våren. Fylkesutvalget oppnevnte tidligere denne uken hvilke fylkespolitikere som Vest-Agder fylkeskommune vil ha med som styremedlemmer i de tre bomselskapene i fylket.

Til styret for Lister bompengeselskap ble valgt Svein Bringsjord (H) som styremedlem og leder, med Sally Vennesland (H) som vararepresentant. Jørg Magne Hadland (KrF) som styremedlem og nestleder med Oddlaug Tjomsland (KrF) som vararepresentant. Som de to øvrige styremedlemmene ble valgt Janne Karin Nesheim (Ap) og Anju Chaudhary (FrP) med vararepresentanter henholdsvis Øystein Olsen (Ap) og Rolf Hugo Williamsen (FrP).

Til styret for Hidra bompengeselskap AS ble Sigmund Oksefjell (SP) valgt som styremedlem og leder med Sally Vennesland (H) som vararepresentant, Som styremedlem og nestleder ble valgt Anne Bystadhagen (Ap) med Øystein Olsen (Ap) som vararepresentant. Som fylkeskommunens tredje styremedlem valgte fylkesutvalget Anne Margrethe Larsen (V) med Oddlaug Tjomsland (KrF) som vararepresentant.

Til styret for Nye Kristiansand bompengeselskap AS valgte fylkesutvalget Toril Runden (Ap) som styremedlem og nestleder med Oddny Omdal (KrF) som vararepresentant. Videre ble Harald F. Andersen (H) valgt som styremedlem med Kåre Glomsaker (Frp) som vararepresentant.
Bomstasjonen på E39 Kvinesheia

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer
 • Holdeplass Ved UiA
  av jto, 17.06.19

  Mye positivt i årsrapporten for 2018 fra Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

  Les mer

Siste fra Politikk

 • KS Medaljører 2019
  av jto, 25.06.19

  Fire politikerveteraner hedret

  Les mer
 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer