Vest-Agder fylkeskommune har mottatt brev fra daglig leder i Kristiansand bompengeselskap AS, Lister bompengeselskap AS og Hidra bompengeselskap AS der det bes om at den enkelte aksjonær avklarer om nye representanter ønskes foreslått til styrene i de tre selskapene. Generalforsamlingene i selskapene avholdes fra april og utover våren. Fylkesutvalget oppnevnte tidligere denne uken hvilke fylkespolitikere som Vest-Agder fylkeskommune vil ha med som styremedlemmer i de tre bomselskapene i fylket.

Til styret for Lister bompengeselskap ble valgt Svein Bringsjord (H) som styremedlem og leder, med Sally Vennesland (H) som vararepresentant. Jørg Magne Hadland (KrF) som styremedlem og nestleder med Oddlaug Tjomsland (KrF) som vararepresentant. Som de to øvrige styremedlemmene ble valgt Janne Karin Nesheim (Ap) og Anju Chaudhary (FrP) med vararepresentanter henholdsvis Øystein Olsen (Ap) og Rolf Hugo Williamsen (FrP).

Til styret for Hidra bompengeselskap AS ble Sigmund Oksefjell (SP) valgt som styremedlem og leder med Sally Vennesland (H) som vararepresentant, Som styremedlem og nestleder ble valgt Anne Bystadhagen (Ap) med Øystein Olsen (Ap) som vararepresentant. Som fylkeskommunens tredje styremedlem valgte fylkesutvalget Anne Margrethe Larsen (V) med Oddlaug Tjomsland (KrF) som vararepresentant.

Til styret for Nye Kristiansand bompengeselskap AS valgte fylkesutvalget Toril Runden (Ap) som styremedlem og nestleder med Oddny Omdal (KrF) som vararepresentant. Videre ble Harald F. Andersen (H) valgt som styremedlem med Kåre Glomsaker (Frp) som vararepresentant.
Bomstasjonen på E39 Kvinesheia

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Veiskilt
  av jto, 29.08.19

  Regionreformen følges opp med opprydning i veinummer

  Les mer
 • Spleiselaget! Fra høyre: Stian Wesøy (BaneNOR) Ordfører i Audnedal kommune, Reidun Bakken, fungerende fylkesordfører, Tore Askildsen, og Samferdselssjef i Vest Agder, Vidar Ose.
  av elma11, 06.08.19

  En flott markering ble gjort da Audnedal stasjon sto ferdig etter utbedring

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer

Siste fra Politikk

 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer
 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 11.09.19

  Valgresultat for fylkestingsvalget

  Les mer