Statistisk sentralbyrå har nå presentert tall over hvor mange som ble skadet eller drept i løpet av årets fire første måneder. Tallene viser en økning i antall trafikkskadde i år i forhold til samme periode i fjor. Mens antallet i fjor var 87 skadde i løpet av perioden januar til og med april var antallet i år økt til 99 skadde. Også antall trafikkulykker økte fra 57 i perioden i fjor til 63 ulykker i år. Heldigvis er tallet på trafikkdrepte i Vest-Agder redusert til en person i år i forhold til to omkomne i fjor.

av Torkelsen, Jan H., publisert 16. mai 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer
 • Holdeplass Ved UiA
  av jto, 17.06.19

  Mye positivt i årsrapporten for 2018 fra Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

  Les mer