Det arbeides for tiden betydelig i fjellheimen i Øvre Sirdal. I dag starter Risa i Sirdal mandag med snørydding på fylkesveien mellom Sirdal og Brokke i vernesonen over til Setesdal. Åpning er satt til søndag 20.mai kl. 12.00. Brøytemannskapene er kommet igjennom over til Lyse og her er åpningen rett rundt hjørnet. Inn mot helgen i forrige uke ble det gjennomført etterarbeid i form fresing/høvling tilbake mot Sirdal. Det kom noe nysnø den siste uken. Vinden bygget opp snøfonner på oppfrest veg. Det førte til at en har måttet gå tilbake å frese opp igjen enkelte steder.

av Torkelsen, Jan H., publisert 10. mai 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer
 • Holdeplass Ved UiA
  av jto, 17.06.19

  Mye positivt i årsrapporten for 2018 fra Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

  Les mer