Vedtektsendringer i Sparebanken Sør har medført må det foretas nyvalg til forstanderskapet i banken. Offentlige representanter reduseres fra fem medlemmer og fem varamedlemmer til tre medlemmer og tre varamedlemmer, fordelt med en representant fra hver fylkeskommune. Dette medfører at det fra Vest-Agder skal velges et medlem og et varamedlem. Fylkesutvalget har valgt Harald Fauskanger Andersen (H) som medlem og Jan Egil Salvesen som varamedlem i forstanderskapet.

av Torkelsen, Jan H., publisert 14. mai 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer