Forstanderskapet i Sparebanken Sør vedtok 27. mars etablering av Sparebankstiftelsen Sparebanken Sør. I henhold til vedtektene i stiftelsen skal Vest-Agder fylkeskommune velge et medlem og et varamedlem for fire år til stiftelsens generalforsamling. Som en overgangsordning velger denne gang Vest-Agder fylkeskommune et medlem og et varamedlem for tre år, det vil si frem til valget våren 2015. Fylkesutvalget valgte nylig Toril Runden (Ap) som fylkeskommunens medlem og Oddny Omdal (KrF) som varamedlem.

av Torkelsen, Jan H., publisert 14. mai 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 11.09.19

  Valgresultat for fylkestingsvalget

  Les mer
 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer