Programmet var satt sammen av den svenske visekunstneren Peter Wemö. Utøverne Jan
Jan Engervik i Bendiksbukta
Jan Engervik i Bendiksbukta
Engervik, Stein Austrud, Kjell Åge Stoveland, Simen Daniel Børven, Yngve Fritjof Kristiansen, Charlotte Quale og Ingvild Homme sørget på en fremragende måte for at de gamle kjære sangene med tekster som kryper under huden på en varmet opp midtsommerkvelden. Og publikum fikk også delta når det ble budt opp til allsang. Det svært dyktige Fullriggeren Sørlandets Shantykor satte med sine sjømannssanger hele arrangementet inn i en flott maritim ramme.

Sørlandske Sommernetter ble etablert under navnet Nordiske Sommernetter i 1999. Visjonen til Sørlandske Sommernetter er å skape arrangementer som gir gode opplevelser i livet for medlemmene og publikum basert på Kultur i Næring. Vest-Agder fylkeskommune har i flere år vært en viktig støttespiller.

Fullriggeren Sørlandets Shantykor
Fullriggeren Sørlandets Shantykor satte en flott maritim ramme på arrangementet.

av Torkelsen, Jan H., publisert 21. juni 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Mye Gøy I Høstferien
  av jto, 12.09.19

  Søndagsåpne museer og høstaktiviteter

  Les mer
 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer