Den tidligere overtannlegen Kåre Djupesland på den fylkeskommunale distrikttannklinikken i Vennesla var en av svært mange som storkoste seg under Venneslamesterskapet for eldre nylig. Vennesla Tidende, som hadde en bred dekning av arrangementet, utropte overtannlegen til VMs straffesparkkonge. Han banket inn det ene målet etter det andre og ble konkurransens soleklare vinner. -Jeg har holdt meg til langrenn og sykling gjennom mitt 79 år gamle liv, men liker godt å se på fotball. Jeg ser alle Vindbjarts hjemmekamper, sier verdensmesteren.

Det var Venneslafirmaet Scantrade som sammen med Livsglede for Eldre og Vindbjart Idrettslag sto bak arrangementet. Aktiviteter ut over straffesparkkonkurransen var blant annet rullatorløp, gressbowling, erteposekast, hesteskokast, kast på stikka og ballkast.

-Vi eldre har mye tid ledig. Da er det artig at noen tar initiativ til slike flotte arrangementer. Jeg liker idrett og har tatt idrettsmerket hvert år, men det er gøy å komme seg ut og treffe kjentfolk også, sa Kåre Djupesland til Vennesla Tidende. At han er sprek er det ikke tvil om. Han har gått den krevende langrennsutfordringen Sesilåmi hele 20 ganger.

av admin, publisert 29. juni 2012 | Skriv ut siden