Cornelis Vreeswijk skrev så spesielt og direkte at han «krøp under huden» på alle som fikk del i hans tekster. Hans engasjement for de «små» i samfunnet var så tydelig, hans kjærlighet i tekstene så direkte at han berører alle. Nå hylles og minnes han med de mest ønskede og tolkede visene i denne Kystkulturkonsert.

Billetter kan kjøpes på: Kilden.com – billetter eller program Telefon 905 81 111 Mail til billett@kilden.com I Kildens foaje klokken 11.00 – 19.00 mandag til fredag. Billeter fås også fra klokken 19.00 i Bendiksbukta på konsertdagen.

Vest-Agder fylkeskommune er en støttespiller bak arrangementet


av Torkelsen, Jan H., publisert 15. juni 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Mye Gøy I Høstferien
  av jto, 12.09.19

  Søndagsåpne museer og høstaktiviteter

  Les mer
 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer