For vel fjorten dager siden ble det offentliggjort at en fagjury hadde nominert Malene Bue i klasse 3STB ved Vennesla videregående skole som en av tre finalister til Holbergprisen i skolen med prosjektet: ”Min familie under den industrielle revolusjon”. Hun skulle konkurrere mot elever fra Langhaugen videregående skole og Oslo Handelsgymnasium om den høythengende prisen. I formiddag er det blitt klart at Malene Bue har stukket av med prisen. Igjen har Vennesla videregående skole vist seg som en vinner i Holberpris-sammenheng. Rektor Thorkild Haus jubler og sender varme gratulasjoner til prisvinneren som er i Bergen og mottar prisen av statsråd Kristin Halvorsen.

Les Malenes forskningsrapport: Min familie under den industrielle revolusjon
Les mer om: Holbergprisen i skolen

av admin, publisert 6. juni 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Datatastatur
  av jto, 20.11.19

  Går inn for å få digital skolehelsetjeneste for hele Agder

  Les mer
 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer
 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer