Hold av lørdag 25. august 2012 - for da blir fjorårets vakreste eventyr - Plastikk 2011 - videreført i Plastikk 2012! Eiere av klassiske plastbåter inviteres til å delta i det uhøytidlige arrangementet som setter de klassiske plastbåtene fra 50-80-tallet i fokus. Som i 2011 blir det en regatta der båtene uhøytidelig konkurrerer med hverandre om å kjøre gjennom ei løype. For publikum blir dette også en opplevelse, regattabanen vil også i år så nærme land at publikum får sett båtene når de -fort eller litt mindre fort - kjører gjennom løypa.

av Lunde, Thorunn og Torkelsen, Jan H., publisert 13. juni 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Vest -Agder Fylkesmuseum - Setesdalstunet
  av jto, 22.11.19

  Det er bevilget midler til videreutvikling av Kristiansand museum

  Les mer
 • Bredalsholmen Fotografert Fra Fly
  av jto, 21.11.19

  Forholdene for besøkende på Bredalsholmen og til DS Hestmanden skal utbedres

  Les mer
 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer