Den litterære reisen startet i Tvedestrand i begynnelsen av januar. De to koffertene skal i løpet av året ha vært innom alle de 30 kommunene i de to agderfylkene. Det legges også ulike rammer rundt arrangementene i kommunene. Kommunene Arendal og Froland gikk for eksempel sammen om å arrangere en togtur på Nelaugbanen hvor forfatteren Håvard Rem leste egen tekst. I tillegg fikk et fullstappet tog oppleve sang og musikk. I Flekkefjord var det lagt opp tur med dresin på den gamle Flekkefjordbanen og et etterfølgende arrangement med opplesning og kunstneriske opplevelser i byens bibliotek.
Reisen fortsetter frem til at de to koffertene når reisens endemål Lindesnes fyr 2. desember. Du kan sjekke her for å finne ut når utstillingen og et eventuelt arrangement når et sted du vil delta.
 

Dersom du er interessert i å lese tekstene som er plukket ut fra hver kommune må du ta turen til et av bibliotekene i landsdelen. Tekstene er samlet i en bok som kun er å låne på bibliotekene. Den er ikke lagt ut for salg.

Håvard Rem leser
  Håvard Rem leser for et entusiastisk publikum på Nelaugbanen. Foto: Olaug Thortveit.  

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Fylkesbiblioteket

 • Bokbussen Ved Spangereid Skole
  av jto, 11.06.19

  Mange klemmer til sjåføren på bokbussen under nostalgisk turnè

  Les mer

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer