Da fylkestinget i Vestfold nylig avga høringsuttalelse til Nasjonal transportplan 2014-2023 var et enstemmig sentralt budskap et krav om rask utbygging av og økte statlige ressurser til Vestfoldbanen. Sammen med de andre Østlandsfylkene står også Vestfold fylkeskommune bak en høringsuttalelse om utbygging av hele Inter City-triangelet. Inter City-triangelet er det viktigste samferdselsprosjektet i landet. Miljø, sikkerhet, veivedlikehold, næringsliv, arbeidskraftsutveksling, distriktsutvikling og byutvikling er noen av områdene som vil påvirkes positivt med Inter City-utbyggingen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 3. juli 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Mye Gøy I Høstferien
  av jto, 12.09.19

  Søndagsåpne museer og høstaktiviteter

  Les mer
 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer