Kommunal Rapport melder i dag at saken om kommunene i Aust-Agder som vil bytte fylke til Vest-Agder trolig behandlet i regjeringen før Stortinget tar endelig beslutning. - Formelt er det statsråden som fatter beslutningen, men det er vanlig at vi tar slike saker i plenum i regjeringen før den går til Stortinget, sier statssekretær Dag-Henrik Sandbakk i Kommunal- og regionaldepartementet (bildet) til Fædrelandsvennen. Spørsmålet om de fire kommunene – Lillesand, Evje og Hornnes, Birkenes og Iveland – skal få bytte fylke til Vest-Agder, blir avgjort i høst. Høringsfristen i saken gikk ut i går.

av Torkelsen, Jan H., publisert 14. august 2012 | Skriv ut siden

I dag lanserer vi tredje kampanje i en rekke felles markedsføringskampanjer for alle bibliotekene på Agder. Temaet denne gangen er Lyd på biblioteket. Og hva passer vel bedre enn å lansere en slik kampanje samme dag som Norge er vertsland for den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen?Konserter, kor, Guitar hero, karaoke, quiz, lydbøker, spill, filmer og mye mer – man kan få mye lyd på Biblioteket!Nye tjenester, bredt utvalg og spennende aktiviteter gjør biblioteket mer mangfoldig og levende enn noensinne.