Fra torsdag 30. august til søndag 2. september møtes rundt 40 nordiske visesangere på Bragdøya i Skjærgården i Kristiansand for å synge med og for hverandre. Her blir det trivelige dager med sang, samspill og opptreden døgnet rundt – og organiserte konserter for publikum både fredag og lørdag. For de som har anledning, oppfordres de til å komme med egen båt – og bli hele helgen. Her blir sang og musikk det meste av døgnet. Det er også muligheter for å ta med telt. Konsertene presenterer mellom 15 og 20 artister hver kveld. Ulike programmer fredag og lørdag.

Fredag 31. august: Kl. 20:00
Lørdag 1. september: Kl. 20:00

Billett kr. 150,- (Kjøpes ved inngangen)
Gratis inngang på dagtid.
http://www.visetreff.no/

Kveldskonserter

av Torkelsen, Jan H., publisert 30. august 2012 | Skriv ut siden