Alle videregående skoler på Agder inviteres til å stille med lag på 5 elever til årets Enova Gründercamp "Energi for fremtiden - EnergiDesign" som arrangeres fra 24. til 26. oktober på UiA i Grimstad. Arrangørene lover at dette blir gøy og lærerikt og at det er særlig interessant for elever fra realfag, bygg & anlegg, medier & kommunikasjon, men andre programfag vil være aktuelle, ikke minst om de som vurderer å starte opp ungdomsbedrift. Det er mulig å sette sammen tverrfaglige elevgrupper eller rene grupper fra hver klasse.

Enova SF og Ungt Entreprenørskap inviterer også til lærerkurs. Ungt Entreprenørskap dekker kursavgift og reise for to lærere fra hvert fylke. Førstmann til mølla, påmelding til agder@ue.no innen 8 september.

Les mer i invitasjon nedenfor.

enova-grundercamp-invitasjon-for-alle-vgs-2012.pdf

enova-larerkurs-invitasjon-til-alle-larere-2012.pdf


av admin, publisert 28. august 2012 | Skriv ut siden