Nå er sensorene ferdige med å gå gjennom eksamensbesvarelsene i matematikk til elever som gjennomførte NyGIV Overgangsprosjektets sommerskole i faget. En meget tilfreds prosjektleder Sheila Benestad gleder seg over resultatene. -Etter sommerskolen er det nå 36 flere ungdommer i Vest-Agder som har bestått matematikk for vg1 yrkesfag. Dette gir dem mye bedre muligheter for læreplass, hvis de ikke allerede er i et læreforhold. For flere av de som deltok var matematikk det eneste de mangler for å få et fag-/svennebrev, og nå er de endelig klare, sier hun.

Tidligere i august var det også klart at v de 20 elevene som har fulgt naturfagundervisningen på årets sommerkurs besto 15 eksamen.

Sommerkurset er for elever som skal inn i videregående opplæring, og for elever med noe mer erfaring, som vil forbedre skoleprestasjonene sine.

Fra matematikkeksamen på sommerskolen 2012
Fra matematikkeksamen på sommerskolen 2012.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden