Hovedutvalg for samferdsel, areal og miljø vedtok onsdag å omdisponere ubrukte midler fra byggeprosjektet av Vigeland bru i Lindesnes kommune til programområdet for fast dekke på grusveger. Totalt dreier det seg om 1,5 millioner kroner. Pengene vil bli brukt til ett prioritert asfalt på grus-prosjekt. Dette gjelder prosjektet fylkeveg 752 Naglestad - Røyseland i Hægebostad kommune. Prosjektet er rangert som nummer to på prioriteringslisten og det ligger klart til å starte forarbeid. Det er ikke mulig å omsette midler på prioritet nummer én, fylkesveg 407 Egeland – Tjøm i Lindesnes kommune, ettersom prosjektet fremdeles er under regulering. Dette prosjektet ventes å være klart til bygging i 2013.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Spleiselaget! Fra høyre: Stian Wesøy (BaneNOR) Ordfører i Audnedal kommune, Reidun Bakken, fungerende fylkesordfører, Tore Askildsen, og Samferdselssjef i Vest Agder, Vidar Ose.
  av elma11, 06.08.19

  En flott markering ble gjort da Audnedal stasjon sto ferdig etter utbedring

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer