Hovedutvalg for kultur og utdanning gjorde det tirsdag klart at Vest-Agder fylkeskommune reiser innsigelse til endringene i vedtektene til Stiftelsen Setesdalsbanen. Fylkeskommune mener at styret i Stiftelsen Setesdalsbanen bør ha fem medlemmer, hvor hver stifter oppnevner en representant. Dette innebærer at de offentlige oppnevnte representantene er i flertall. Fylkeskommunens vurdering i saken er samstemt med Vennesla kommune og Kristiansand kommune. I et møte i vår behandlet styret i stiftelsen forslag til nye vedtekter. Styret vedtok å sende vedlagte forslag til stifterne for uttalelse. Det utsendte forslaget til nye vedtekter legger opp til at det fremover skal oppnevnes tre representanter fra Setesdalsbanens Venner og en fra hver av de øvrige stiftene.

Vest-Agder fylkeskommune er medstifter av Stiftelsens Setesdalsbanen. Øvrige medstiftere er Vennesla kommune, Kristiansand kommune, Setesdalsbanens Venner og Fortidsminneforeningen, Vest-Agder avdeling.

av Torkelsen, Jan H., publisert 21. august 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Mye Gøy I Høstferien
  av jto, 12.09.19

  Søndagsåpne museer og høstaktiviteter

  Les mer
 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer