Kleppe skriver videre i interpellasjonen: "Demokratene mener at de høye ulykkestallene skyldes at det har vært investert for små midler til bedre og tryggere veier. I tillegg til dette er vi sterkt bekymret over det manglende servicetilbudet som gis til yrkessjåførene som kjører på veiene. Norges Lastebileier-Forbund uttaler: "Langs veien er sanitærforholdene i begge agderfylkene under enhver kritikk. Det er nesten ikke hvileplasser, slik at sjåførene kan følge lover og regler om kjøre- og hviletid. Mulighetene for å hvile og dusje samt spisemuligheter, er ikke tilstede".


av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer