Vest-Agder fylkeskommune deler i høst ut ett idrettsstipend på 40.000 kroner. Søkere må være fra eller bo i Vest-Agder. Utøvere fra fylket som representerer idrettslag i andre fylker, kan også søke. Stipendiet skal bidra til at idrettsutøvere fra Vest-Agder med særlige kvalifikasjoner, skal få muligheter til videre idrettslig utvikling. Søknadsfristen er 1. oktober. Det er fylkeskommunens hovedutvalg for kultur og utdanning som avgjør hvem som skal tildeles stipendiet.

Søknad om stipend bør inneholde en kort oversikt over idrettsutøverens personalia, samt de fremste prestasjoner så langt. Videre bør det skrives hva stipendiet er tenkt brukt til. Søkeren må si ifra om de har fått andre offentlige stipend eller tilskudd.

Søknad/forslag sendes:
Vest-Agder fylkeskommune'
Regionalavdelingen
Postboks 517 Lund
4605 Kristiansand


av Torkelsen, Jan H., publisert 24. september 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Mye Gøy I Høstferien
  av jto, 12.09.19

  Søndagsåpne museer og høstaktiviteter

  Les mer
 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer