En viktig oppgave for fylkesbiblioteket er å bidra til at det utløses nasjonale utviklingsmidler til bibliotek i Vest-Agder fylke. Nasjonalbiblioteket lyser hvert år ut midler til prosjektutvikling i landets bibliotek. Under en rundreise som Vest-Agder fylkesbibliotek gjennomførte i fjor høst til samtlige 29 bibliotekenheter, ga flere av bibliotekene utrykk for ønske om at fylkesbiblioteket, gjennom utlysning av prosjektmidler, kan bidra til vekst og aktivitet lokalt når det gjelder bibliotekutvikling i kommunene.

av Torkelsen, Jan H., publisert 27. september 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Fylkesbiblioteket

 • Bokbussen Ved Spangereid Skole
  av jto, 11.06.19

  Mange klemmer til sjåføren på bokbussen under nostalgisk turnè

  Les mer
 • Bokbussgul
  av nist16, 13.05.19

  Bokåret 2019 - Turnéplan

  Les mer