Elevene er i starten av et nytt skoleår og for mange står entreprenørskap på timeplanen. I fjor deltok 1049 elever i videregående skole på Agder i det pedagogiske programmet Ungdomsbedrift der elevene starter opp, driver og avvikler en bedrift i løpet av skoleåret. Det aller første de går i gang med er å finne ut hva de skal selge og hvordan.

- Næringslivet på Agder blir lagt merke til fordi de er gode på innovasjon. Skal det fortsatt være slik, må ungdommen tidlig få anledning til å trene kreative muskler. De som er unge i dag skal bekle stillinger som ennå ikke er skapt og løse utfordringer som vi bare ser konturen av. Denne prisen tror vi vil være med og sette fokus på og motivere dagens unge til å komme opp med noen skikkelig spreke og innovative, sier Kathrine Gregersen.

Se invitasjon her.


av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden