Tidligere i år ble det inngått tilsvarende avtale med Telenor Norge AS for mobiltelefoni. Det betyr at kommunene og fylkeskommunene i landsdelen får samme leverandør for alt innenfor telefoni. Mulighetene knyttet til telefoni utvides stadig, og Telenor er i fremste linje innenfor denne utviklingen. Felles leverandør for fasttelefoni og mobiltelefoni gir godt utgangspunkt for mer integrerte løsninger.

Prosjektutforming og innkjøp er gjennomført i regi av Det Digitale Agder. I tillegg til pris, er det lagt stor vekt på at kommunene får gode løsninger og fremtidsrettet funksjonalitet.

Fasttelefoniavtale undertegnet
Fra venstre: Innkjøpsleder Jan Petter Røinaas i Aust-Agder fylkeskommune, prosjektleder Kjell Pedersen-Rise i Det Digitale Agder, styringsgruppeleder for Det Digitale Agder Arild Eielsen (fylkesrådmann i Aust-Agder fylkeskommune), salgsdirektør Geir Rostadmo-Strømme i Telenor Norge AS og kundeansvarlig DDA Tore Vimme i Telenor Norge AS.

av admin, publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden