Vest-Agder fylkeskommunes kulturminnevernpris skal være en stimulans for kulturminnearbeidet i fylket. Den skal tildeles for særlig fortjenestefull innsats når det gjelder vern og vedlikehold av verneverdige bygninger eller andre anlegg, inklusive fornminner. Prisen kan tildeles enkeltpersoner, grupper av enkeltpersoner, organisasjoner og bedrifter, i spesielle tilfeller også kommuner. Kommuner, organisasjoner og privatpersoner kan sende inn forslag. Prisen ble delt ut for første gang i 2006. Retningslinjer for prisen, samt oversikt over tidligere prisvinnere, finnes på www.vaf.no.Selve prisen er på 50.000 kroner og en plakett.
Det brukes ikke eget søknadsskjema. Frist for innsending av forslag er 1. november.

av admin, publisert 19. september 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Vest -Agder Fylkesmuseum - Setesdalstunet
  av jto, 22.11.19

  Det er bevilget midler til videreutvikling av Kristiansand museum

  Les mer
 • Bredalsholmen Fotografert Fra Fly
  av jto, 21.11.19

  Forholdene for besøkende på Bredalsholmen og til DS Hestmanden skal utbedres

  Les mer
 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer