Vest-Agder fylkeskommunes kulturminnevernpris skal være en stimulans for kulturminnearbeidet i fylket. Den skal tildeles for særlig fortjenestefull innsats når det gjelder vern og vedlikehold av verneverdige bygninger eller andre anlegg, inklusive fornminner. Prisen kan tildeles enkeltpersoner, grupper av enkeltpersoner, organisasjoner og bedrifter, i spesielle tilfeller også kommuner. Kommuner, organisasjoner og privatpersoner kan sende inn forslag. Prisen ble delt ut for første gang i 2006. Retningslinjer for prisen, samt oversikt over tidligere prisvinnere, finnes på www.vaf.no.Selve prisen er på 50.000 kroner og en plakett.
Det brukes ikke eget søknadsskjema. Frist for innsending av forslag er 1. november.

av admin, publisert 19. september 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Mye Gøy I Høstferien
  av jto, 12.09.19

  Søndagsåpne museer og høstaktiviteter

  Les mer
 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer