Det er nå kjent at Samferdselsdepartementet har oversendt de 60 millioner kronene som Kristiansandsregionen og fylkeskommunen har hatt avtale om å motta i år. Dermed er det klart at de krav som er blitt stilt til regionen fra departementet for å oppnå belønningstildelingen må anses som akseptert. Samtidig har Samferdselsdepartementet mottatt en rapport om Belønningsordningen for bedre kollektivtransport og mindre bilbruk i byområdene. Hovedkonklusjonen i rapporten er at ordningen med langsiktige belønningsavtaler bør videreføres, men innretningen bør endres. Rapporten peker blant annet på behovet for økte bevilgninger og en utvidelse av avtaleperioden.

av Torkelsen, Jan H., publisert 16. oktober 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Johaugs Reflekskolleksjon
  av jto, 16.10.19

  Invester fem minutter på refleksdagen

  Les mer
 • Broåpning Feda 11.10.19
  av Jan Torkelsen og samferdselsseksjonen, 14.10.19

  Ny bro på Feda i Kvinesdal offisielt åpnet

  Les mer
 • Selvkjørende Buss
  av jto, 10.10.19

  Det må tas høyde for teknologisk utvikling i transportsektoren

  Les mer