Det er nå kjent at Samferdselsdepartementet har oversendt de 60 millioner kronene som Kristiansandsregionen og fylkeskommunen har hatt avtale om å motta i år. Dermed er det klart at de krav som er blitt stilt til regionen fra departementet for å oppnå belønningstildelingen må anses som akseptert. Samtidig har Samferdselsdepartementet mottatt en rapport om Belønningsordningen for bedre kollektivtransport og mindre bilbruk i byområdene. Hovedkonklusjonen i rapporten er at ordningen med langsiktige belønningsavtaler bør videreføres, men innretningen bør endres. Rapporten peker blant annet på behovet for økte bevilgninger og en utvidelse av avtaleperioden.

av Torkelsen, Jan H., publisert 16. oktober 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Logo -ATP-samarbeidet
  av jto, 14.06.19

  Det søkes om belønningsavtale for de fire årene, 2020-2023, med en ramme på 500 millioner kroner

  Les mer
 • Mandalskrysset
  av jto, 13.06.19

  Det bør åpnes for et bevertningssted i det nye Mandalskrysset på ny E39

  Les mer
 • El -buss
  av jto, 12.06.19

  Agder kollektivtrafikk AS legger opp til å ta i bruk flere el-busser

  Les mer