Det er nå kjent at Samferdselsdepartementet har oversendt de 60 millioner kronene som Kristiansandsregionen og fylkeskommunen har hatt avtale om å motta i år. Dermed er det klart at de krav som er blitt stilt til regionen fra departementet for å oppnå belønningstildelingen må anses som akseptert. Samtidig har Samferdselsdepartementet mottatt en rapport om Belønningsordningen for bedre kollektivtransport og mindre bilbruk i byområdene. Hovedkonklusjonen i rapporten er at ordningen med langsiktige belønningsavtaler bør videreføres, men innretningen bør endres. Rapporten peker blant annet på behovet for økte bevilgninger og en utvidelse av avtaleperioden.

av Torkelsen, Jan H., publisert 16. oktober 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Spleiselaget! Fra høyre: Stian Wesøy (BaneNOR) Ordfører i Audnedal kommune, Reidun Bakken, fungerende fylkesordfører, Tore Askildsen, og Samferdselssjef i Vest Agder, Vidar Ose.
  av elma11, 06.08.19

  En flott markering ble gjort da Audnedal stasjon sto ferdig etter utbedring

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer