Fredag 19. oktober blir det offisiell åpning av fylkesvei 465 fra Kvåle til Ulland. Seremonien finner sted ved Åpta misjonssenter klokken 11.00. Fylkesordfører Terje Damman vil stå for selve snorkuttingen. Leder av Listerrådet, Odd Omland, og regionvegsjef Kjell Inge Davik vil også delta. Det blir musikalsk innslag ved Sigurd Olsen og Thomas Lundegaard. Publikum ønskes velkommen til veiåpningen. Bor du i Farsund, kan du møte opp ved Nordkapp, og følge gratis buss. Bussen kjører tur/retur Åpta, og har avreise fra Nordkapp klokken 10.15. Alle som blir med får T-skjorte og refleks.

av Torkelsen, Jan H., publisert 12. oktober 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Johaugs Reflekskolleksjon
  av jto, 16.10.19

  Invester fem minutter på refleksdagen

  Les mer
 • Broåpning Feda 11.10.19
  av Jan Torkelsen og samferdselsseksjonen, 14.10.19

  Ny bro på Feda i Kvinesdal offisielt åpnet

  Les mer
 • Selvkjørende Buss
  av jto, 10.10.19

  Det må tas høyde for teknologisk utvikling i transportsektoren

  Les mer