Fredag 19. oktober blir det offisiell åpning av fylkesvei 465 fra Kvåle til Ulland. Seremonien finner sted ved Åpta misjonssenter klokken 11.00. Fylkesordfører Terje Damman vil stå for selve snorkuttingen. Leder av Listerrådet, Odd Omland, og regionvegsjef Kjell Inge Davik vil også delta. Det blir musikalsk innslag ved Sigurd Olsen og Thomas Lundegaard. Publikum ønskes velkommen til veiåpningen. Bor du i Farsund, kan du møte opp ved Nordkapp, og følge gratis buss. Bussen kjører tur/retur Åpta, og har avreise fra Nordkapp klokken 10.15. Alle som blir med får T-skjorte og refleks.

av Torkelsen, Jan H., publisert 12. oktober 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Holdeplass Ved UiA
  av jto, 17.06.19

  Mye positivt i årsrapporten for 2018 fra Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

  Les mer
 • Logo -ATP-samarbeidet
  av jto, 14.06.19

  Det søkes om belønningsavtale for de fire årene, 2020-2023, med en ramme på 500 millioner kroner

  Les mer
 • Mandalskrysset
  av jto, 13.06.19

  Det bør åpnes for et bevertningssted i det nye Mandalskrysset på ny E39

  Les mer