Resultatliste:
Kokk-lag:

1. Marita Tobiassen (Flekkefjord), Radisson Blu Caledonien Hotel og Marianne Palföldi (Birkeland), Bølgen & Moi
2. Thomas Hansen (Arendal), Clarion Hotel Tyholmen og Lisbeth G. Kristiansen (Arendal), Bykle Hotell
3. Sandra Lohne (Søgne), Sjøhuset Restaurant og Ruben Rosseland (Kristiansand), Sjøhuset Restaurant

Servitør:
1. Andre Gjermstad (Kristiansand), MÅLTID
2. Sigurd Eilerås (Kristiansand), MÅLTID
3. Anette Andersen (Søgne), Bølgen & Moi

Konkurransen er et samarbeid mellom Opplæringskontoret for Resepsjon-, Restaurant- og Matfag i Agder og Kokkenes Mesterlaug Sørlandet og Kokkenes Mesterlaug Aust-Agder. Kokkenes Mesterlaug vil bruke konkurransen som uttak til Norgescup for kokk- og servitørlærlinger i Stavanger.
Sørlandscup for kokk- og servitørlærlinger

Bildet viser vinnerne av Sørlandscup for kokk- og servitørlærlinger. Kokkelærlingene Marianna Palföldi (Birkeland) Bølgen & Moi og Marita Tobiassen (Flekkefjord) Radisson Blu Caledonien Hotel. Servitørlærling Andre Gjermstad (Kristiansand), MÅLTID. Premieutdeler er Christian Borchgrevink fra Chaîne des Rôtisseurs.

av Torkelsen, Jan H., publisert 31. oktober 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

  • Ungt Entreprenørskap Logo
    av jto, 06.11.19

    Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

    Les mer
  • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
    av jto, 29.10.19

    Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

    Les mer
  • KKG Konferanse
    av jto, 29.10.19

    KKG lager møteplass for lærlinger og bedrifter

    Les mer